Recept na kruhovú koláčovú formu s priemerom asi 30cm.
50 g hladkej celozrnnej špaldovej múky
50 g kukuričnej múky
2 ML bio prášku do pečiva (bez fosfátov)
1 jemný tvaroh (hrudkovitý mení konzistenciu cesta, ale dá sa to aj s ním prežiť :-) )
2 vajcia
100ml sirupu agave
1 bio vanilkový cukor
80g masla
2 ML citrónovej šťavy
cca 150g ovocia podľa chuti, najlepšie maliny/jahody/ríbezle
Formu si vymastíme a vysypeme alebo použijeme papier na pečenie a hneď si dávame vyhriať rúru. Všetky ingrediencie na cesto len zmiešame, môžeme aj ručne, ale s robotom to ide rýchlejšie, vylejeme do formy a posypeme ovocím. Pečieme asi 30 minút na 180°C.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára